Sabine de Smit

advies – inlay’s – mobilisatie – ortheses – Kinderpodotherapie – taping

Sinds 2008 ben ik gevestigd als zelfstandig podotherapeut in het Medisch Voet Centrum Amsterdam. Mijn praktijk is ingericht voor iedereen, jong en oud, sportief of juist niet. Voor iedereen is de diagnostiek in huis en kan ik podotherapeutische hulpmiddelen en voorzieningen maken.

Zelf heb ik affiniteit met (winter)sport. De drive van een sporter om door te kunnen is een extra uitdaging die ik graag aanneem als podotherapeut. Daarnaast vind ik het leuk om te kijken naar creatieve oplossingen of aanpassing van de training om de sportprestaties te verbeteren of blessures te voorkomen.

Kinderen kunnen ook bij mij terecht, als ouder van 2 jonge dochters weet ik dat een kind het liefst pijnvrij is. Een kind kan een afwijkende stand van de voeten hebben door genetische aanleg of pijnklachten ontwikkelen bij het sporten. Het is belangrijk om hier vroeg bij te zijn, zodat de stand nog te corrigeren is en het kind uiteindelijke pijnvrij is. Dit doe ik door een combinatie van kinderpodotherapie, praktisch advies en aanvullende oefeningen.

Ik ben een all-round podotherapeut en de diversiteit maakt dat ik mijn vak met plezier uitoefen.

Lid Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten
Kwaliteitsregister Paramedici nummer 19908759696

Werkdagen:
dinsdag, donderdag en vrijdag
ook op: zaterdagochtend

Maak een afspraak >>